Undervisere

Underviser på uddannelsen

Her for du en præsentation, af hvem vi er som undervisere.

Jens Peter Abel Hansen

 1984 startede Jens Peter sin uddannelse til astrolog og psykoterapeut. Han har suppleret med kursus i Silva Mind og andre mental trænings teknikker.

I 1992 tog Jens Peter uddannelse hos Collin P. Sisson i Bevidst Sammenhængende Vejrtrækning.

I 1997 fik Jens Peter spontane energioplevelser under en lang rejse i Sydamerika og modtog herefter Hatun Karpay Indvielsen - den store energiindvielse i Inkatraditionen af Juan Nuñez del Prado.

I 2002 blev han certificeret underviser i den filosofiske og spirituelle Inkastradition på Hawaii af Elizabeth Jenkins.

Jens Peter har arbejdet som selvstændig åndedrætsterapeut i mere ned 20 år med praksis i Bagsværd.

Foruden klientsessioner arbejder han med personaleudvikling i private virksomheder.

Jens Peter underviser i BSV og psykoterapi bl.a. for NLP-huset. Han er formand for Wiraqocha fonden Skandinavien og underviser i kurser om energiarbejde, samt er underviser og rejseleder på spirituelle energirejser til Peru og England.

Jens Peter har igennem de sidste 15 år uddannet 8 åndedrætsterapeut uddannelses hold.

Han arbejder endvidere med aromaterapi, æteriske olier og deres healende virkning. 

Jens Peter er gift, far til 5 børn, har 4 børnebørn og en hund.


Kijo Gylden 

 Startede som pædagog studerende i 2009 men fandt under uddannelsen ud, af at det ikke var den rigtige vej. Hun startede derfor efter endt barsel i 2013 op som Ergoterapeut. Her har hun specialiseret sig inden for det det neurologiske område både på akut-hospital, i genoptrænings regi og indenfor børneergoterapi. Fælles for disse specialer er, at der arbejdes med manuelle behandlingsteknikker, der er stor fokus på nervesystemets påvirkning af krop og sind. I forbindelse med Kijos specialisering inden for børneergoterapi er hun uddannet Stimulastik instruktør som er et redskab til at styrke børns motoriske udvikling igennem bevægelse og styrkelse af sanserne.

Kijo har også en særlig interesse i og erfaring med, hvordan traumatiske hændelser påvirker mennesket på det psykologiske plan.

Kijo har derudover beskæftiget sig med mindfull self-compassion, som terapeutisk metode og som professionel egenomsorg i rollen som faglig omsorgsgiver.

Kijo arbejde i dag som selvstændig ergo- og åndedrætsterapeut, hvor hun har 1:1 sessioner, facilitere workshops og underviser på uddannelsen.

Finde mere om Kijo her:

Sansebart.dk

Undervisningen:

Under uddannelsen vi du møde os begge til undervisning, du vil have os enkeltvis og der kan også forkomme gæsteundervisere.


Ved interesse og spørgsmål:

Du er altid velkommen til at kontakt os med spørgsmål på: centerforkropogpsyke@gmail.com

Eller på telefon:

Jens Peter: 28783435

Kijo: 28738360