Åndedrætsterapeut uddannelse

Åndedrætsterapeut uddannelse

Åndedrætsterapeut uddannelsen start 2023

Uddannelsen tilbyder en helhedsterapi, som på en blid og nænsom måde bearbejder mentale, fysiske og følelsesmæssige blokeringer og traumer. Dermed frigives fastlåst livsglæde og energi.

Uddannelsen har til formål at uddanne Åndedrætsterapeuter med en psykoterapeutisk indsigt og færdighed, der tager udgangspunkt i det holistiske menneske og dermed indtænker krop, psyke og sjæl i terapien.

Hensigten er at formidle et terapeutisk helheds syn, der er jordnær ved at være baseret på videnskabeligt anerkendte metoder og samtidig indeholder en spirituel tilgang til mennesket. Gennem helhedsterapi er det muligt at genskabe harmonien i livet og få det fulde udbytte af de egenskaber, vi fra fødslen er udstyret med.

Du vil gennemgå en personlig udviklingsproces og lærer at anvende effektive redskaber, der gør det muligt at hjælpe dig selv og andre til at kunne forandre livet i mere harmonisk retning

Deltagerne

Uddannelsen henvender sig til dig, der har interesse i at finde ind til en dybere forståelse af dig selv og andre, samt har et ønske om at arbejde med personlig og spirituel udvikling. Ligesom den henvender sig til dig, der har et ønske om at støtte og vejlede andre i deres udvikling.

Uddannelsen kan indgå som overbygning på en anden terapeutisk uddannelse. Den kan rettes mod at opstarte egen terapeutisk praksis eller som et personligt udviklingsforløb med mulighed for større perspektiv.

Uddannelsen indeholder undervisning i følgende emner:

Som åndedrætsterapeut trænes og indvies du også til Paqo, som betyder spirituel energi kunster i Andestraditionen med speciale i forarbejdning at tung og let energi. Du modtager de basale færdigheder, der gør det muligt at bruge disse spirituelle værktøjer i dit arbejde. Der anvendes enkle øvelser, der er lette at gå til og alligevel udgør et overordentlig effektivt redskab til den personlige og spirituelle udvikling. 

Uddannelsen indeholder megen praksiserfaring, herunder øve gruppe og klientforløb under supervision, så du får et grundigt og trygt fundament til at praktisere på egen hånd.

Uddannelsen afsluttes med en prøve og certificering.